Dongguan Runke Ink painting Co., LTD

Fire klassificering af vandbaseret blæk

Slip tid: 2022-04-02 11:43:34  Hits: 13

relief ink


na blæk, der bruges til udskrivning bøger, aviser, billedbøger, dokumenter, kontobøger osv. Hovedtræk ved hjælp af relief udskrivning er, at den blækkede del af trykpladen stikker ud fra den ikke-blækdel. Hjælpe trykfarve er opdelt i bly trykfarve, kobberplade blæk, relief rotationsblæk og fleksibel relief print blæk i henhold til typen af ​​trykkeri og formålet med udskrivningsprodukter.


litografisk blæk


litografisk blæk-


type blæk egnet til litografi. Hver del af den litografiske trykplade er dybest set i et plan. Mønsteret er lipofilt og ikke-mønsteret er hydrofilt. Princippet om olie

water-afstødning anvendes til udskrivning, så det litografiske blæk skal have vandmodstand. Ifølge processen er den opdelt i offset trykfarve, web offset trykfarve, flad offset trykfarve, vandfrit forskydning trykfarve, jerntryk blæk, litografisk blæk og ke? Udskrivning af blæk.


gravure blæk


tømmer blæk egnet til gravure udskrivning. Ved udskrivning påføres blækket på mønsterdelen, der er forsænket i layoutet, og blækket af den ikke-mønsterdel tørres eller skrabes af, og derefter udskrives udføres. Der er gravering intaglio blæk og fotografisk intaglio blæk.


mesh trykning blæk


\\n type blæk, der lækker gennem trykpladens maskine til trykfladen til trykning. Mesh version blæk er opdelt i transkription blæk og skærm version blæk. \\ N \\n \\n \\n

Tidligere: Analyse af miljøvenlig vandbaser...

Næste: Kort analyse om, hvad der er milj...