Dongguan Runke Ink painting Co., LTD

Analyse af miljøvenlig vandbaseret blæk mednul VOCS-emission

Slip tid: 2022-04-02 11:31:46  Hits: 16

 med forbedring af mennesker' s levende standarder og sundhedsmæssige krav. I forbindelse med forbedring af lav toksicitet, miljøbeskyttelse og sundhedsprodukter er vores blækmarked skiftet til en vis grad, og vandet-based markedet forbedres gradvist. Pånuværende tidspunkt anvendes vand-baserede blæk hovedsagelig i fleksibel og intaglio-udskrivning. De anvendes hovedsagelig i fødevareemballage, tobak, vin, farmaceutiske fabrikker, drikkevarer, børn' s legetøj og andre emballage- og trykprodukter med strenge hygiejneforhold.

  water-baserede blæk blev opdrættet under dette baggrund. I udskrivningsfeltet, for at eliminere VOC (lavkogende organiske forbindelser) frigivet af opløsningsmiddelbaserede blæk, er det at opfylde kravene i EPA for at reducere eller eliminere VOC, kemiske ingeniører har kontinuerligt udviklet høje faste belægninger, pulverbelægninger, UV-hærdningsbelægninger, vand-baserede belægninger osv. Disse blæk har stærkt reduceret VOC-emissioner, ognogle endda eliminerede VOCs-emissioner.


  because vandet-based blæk bruger vand som opløsningen Carrier, det udsendernæppe volatil organisk gas (VOC) til atmosfæren, om i sin produktionsproces ellernår den bruges til udskrivning. Dette er uovertruffen af ​​opløsningsmiddelbaserede blæk. Opløsningsmiddelbaseret blæk udsender en stor mængde lavkoncentration VOC i produktionsprocessen. Ifølge estimeringen, hvis det generelle opløsningsmiddelblækproduktionsanlæg vedtager det produktionsudstyr, der ikke er fuldstændigt forseglet, tegner volatiliseringstabet af organisk opløsningsmiddel ca. 0,3%~1% af blækudgangen. Til behandling af lavkoncentration VOC, bortset fra at et par blækfabrikker vedtager høj-cost-behandlingsmetoder, såsom aktiveret carbon adsorption, udledes de fleste af dem direkte i atmosfæren ved høj højde. Desuden er det organiske opløsningsmiddel i det opløsningsmiddelbaserede blæknæsten fuldstændig tørret og volatiliseret hurtigt under printprocessen. Ud over det høje koncentration VOC over trykpressen, såsom katalytisk forbrænding eller mikrobiel behandlingsproces, er det lave koncentration VOC diffunderet i luften af ​​trykværkstedet ofte direkte udledt i atmosfæren. Hvis andelen af ​​organisk opløsningsmiddel i det opløsningsmiddelbaserede blæk er 25%~35%, er mængden af ​​VOC direkte udledt i det atmosfæriske miljø helt fantastisk. Vandet-based blæk overvinder bare denne ulempe. Denne unikke karakteristika for ingen forurening til atmosfærisk miljø er begunstiget af flere og flere trykkerier.


 


water opløselig Akrylharpiks 25%

35%


~

ethanol 5%
15%

~

triethylamin 5%

10%

~

pigment 10%

30%

~

auxiliary 1%

3%

~


~


  

Tidligere: Fælles problemer og løsninger a...

Næste: Fire klassificering af vandbasere...